Uutiset

Kävimme kevään aikana tarkistuttamassa meidän C pentueen juniorit ja tulokset olivat loistavat. Polvet, kyynärpäät sekä silmät olivat kaikilla tutkittavilla terveet. Mainittakoon, että tämä pentue on mukana HelsinginYliopiston Dog Risk tutkimusksessa (verokkiryhmässä).

Carinostaff A Warrior´s Call "Toivo" voitti itselleen "Vuoden Toko koira 2022" tittelin huikein tuloksin. Isot onnittelut Suville ja Janille huikeasta työstä.

Tänään Janakkalassa tokokisoissa Avo-luokasta 283p 1-tulos, KP ja 1.sija. Ihan huikea suoritus Suvi ja Toivo. Valtavan isot onnittelut teille! Olen teistä niin ypeitä

Carinostaff Brenda Marshall "Tytti" oli ensimmäistä kertaa virallisissa näyttelyissä, ja upeasti meni! Tytti sai hienosti ERIn, mutta ei sijoittunut. Tuomarin arvostelu oli erinomainen ja se nähtävissä fb-sivuillamme.

Janakkalassa Alo luokasta ykköstulos 186 ja sij. 2/10 Tuomari antoi Toivolle nimen höyryjuna. Tykkäsi kovasti Suvin ja Toivon työskentelystä ja kanssa kilpailijat kävivät sanomassa, että ihana koira kun on niin iloinen ja tekee niin innoissaan.